tetr

oktober 7, 2020

Hoe werkt de proefperiode?

Als jij je aanmeldt voor finsight start je altijd met een proefperiode. De proefperiode gaat niet vanzelf over in een betaald abonnement.

Tijdens de proefperiode kun je net als een betalende finsight-klant gebruik maken van alle functionaliteiten. Linksonder in de menubalk van de finsight App kun je zien hoelang je gratis proefperiode nog loopt (zie de schermafbeelding hieronder).

Dashboard - linksonder telt je proefperiode af. Rechtsboven kun je naar account instellingen.

In het 'Instellingen'-menu onder 'Accountbeheer' kun je precies zien op welke datum je gratis proefperiode afloopt (zie de schermafbeelding hieronder). Het 'Instellingen'-menu kun je bereiken via het account-icoontje rechtsboven in het 'Dashboard' (zie de schermafbeelding hierboven).

Accountbeheer in het instellingen menu, bereikbaar via account-icoontje in Dashboard.

Wil je gebruik blijven maken van de finsight App, dan moet je een pakket kiezen voordat of op het moment dat je proefperiode afloopt.

Je kunt uit drie verschillende pakketten kiezen. Voor elk pakket kun je kiezen of je dat maandelijks of jaarlijks wilt afsluiten. Een jaarabonnement kunnen we goedkoper aanbieden omdat we dan zeker zijn dat je een jaar bij ons zult blijven.

Via de knoppen 'Bekijk de pakketten' of 'Kies je pakket' kun alle keuzes bekijken. Met 3 stappen activeer je een abonnement. Dat betaalde abonnement gaat pas lopen zodra de proefperiode is afgelopen.