tetr

Over ons

Wij ondersteunen zzp'ers bij het ondernemen. Dat doen we met de beste digitale oplossingen.

Meer dan techniek, om het verschil voor de individuele ondernemer te maken.

Wij zijn een groep relatief jonge ondernemers die gelooft in lossere werkverbanden.
Zelfstandig ondernemen is de toekomst.

Iedereen bij finsight heeft een sterke financiële, bedrijfskundige en technische achtergrond en flink wat ervaring. Allemaal opgedaan door vol inzet, flexibiliteit en loyaliteit bij een grote baas te werken. Alleen zijn we dat zat. Inmiddels is de keuze gemaakt en hebben we die goedbetaalde vaste banen achter ons gelaten om te doen waar we voldoening uit halen, net als jij.

Wij maken simpele digitale oplossingen die het administratieve deel van je bedrijf makkelijker maken. Je werkt namelijk al hard genoeg. Ondernemen hoeft wat ons betreft helemaal niet te bestaan uit lastige wetten en onduidelijke regels. Wij zetten onze kennis en ervaring in om zelfstandige ondernemers in de bouw alles te vertellen wat ze moeten weten en ze samen te brengen. Het idee is om dit voor elkaar te krijgen en er ondertussen, net als jullie ondernemers, wat lol en vrijheid uit te halen.

Wat wij vinden:

Empower

Steun de zzp'er

Wij staan achter je als je wilt genieten van de vrijheid die hoort bij het zijn van een zelfstandige ondernemer. Vaak zijn discussies in de politiek erop gericht om keuzevrijheden in te perken (verplichte arbeidsongeschiktheids- verzekering, pensioenregelingen), terwijl het juist makkelijker moet worden voor zzp’ers.

Free

Laat iedereen zzp'er zijn

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om als zzp’er aan de slag te gaan. Zoveel mensen genieten meer van hun werk en van dat beetje extra erkenning zodra ze voor zichzelf beginnen. Je bent vrij om je eigen keuzes te maken en een balans te vinden tussen werk en thuis. Hoe fijn als slimme administratieve oplossingen dat ondernemen dan makkelijker maakt en je tijd scheelt.

Unite

Zzp’ers samen sterker

Hoewel je ervoor kiest om als zelfstandige te werken zijn er uitdagingen die veel ondernemers hebben. Zodra zzp’ers deze uitdagingen delen en samen oplossen bespaar je tijd en geld. Laat ons dit oppakken zodat jij je als ondernemer kan richt op de zaken die je uniek maken en waar je goed in bent.

Sluit je bij ons aan als zelfstandige ondernemer?

Meld me gratis aan