tetr

Voor wie?

Herken jij jezelf als zelfstandig ondernemer zonder personeel in deze situaties?

Volle werkweken

Energie vinden om je administratie op orde te brengen na een volle werkweek is een ding. En erg irritant als dan net je btw-aangifte ingediend moet worden.

Veel te ordenen

Van het netjes bijhouden, structureren en organiseren van je financiële administratie gaat je hart niet bepaald sneller kloppen. Bonnetjes verdwalen regelmatig en worden vergeten tijdens het aangeven van de btw.

Geen tijd voor regels

Je weet een hoop, maar niet alles om volop te profiteren van belastingvoordelen en te voldoen aan de wettelijke regels. En ook de controle op je facturen om die professionele indruk te maken lukt niet altijd.

Wij gaan regelen dat je je tijd niet meer hoeft te verdoen met:

Het opmaken van facturen

Het opvolgen van openstaande betalingen

Het creëren van administratief en financieel overzicht

Met finsight heb je je financiële administratie snel onder controle. Het geeft rust en je bespaart geld. Laat ons dit oppakken zodat jij je als ondernemer kan richt op de zaken die je uniek maken en waar je goed in bent.

+

Ben jij een startende ondernemer?

Een goede administratie is het fundament van je onderneming. finsight neemt veel werk en zorgen uit handen zodat jij je kan richten op het laten groeien van je omzet. finsight wil startende ondernemers extra helpen, zie onder 'Prijzen' hoe wij dat doen.

+

Ervaren ondernemer en wil je overstappen?

Finsight biedt ook voor de ervaren ondernemer een prachtige oplossing om tijd en geld te besparen. Wij helpen je over te stappen van je huidige boekhouder, excel of boekhoudpakket. Tijdens de afspraak voor de starthulp bespreken we ook hoe we je bestaande administratie het beste en snelste in finsight krijgen.

+

Kan ik finsight gebruiken als ik een BV, VOF, maatschap, stichting of coöperatie heb?

Op dit moment kunnen we je dan een onvoldoende passende service verlenen. We raden je daarom op dit moment aan van een andere dienstverlener gebruik te maken. Je mag via het contactformulier een berichtje bij ons achter laten, dan nemen wij contact met jou op zodra wij denken je wel van een goede service te kunnen voorzien.