tetr
Aftrek kosten voor eten & drinken Btw verleggen voor zzp’ers (in de bouw)? Zakelijke kosten zijn aftrekbaar ‘Intracommunautaire verwerving’ – wat is dat? Banktransacties importeren Beginbalans invoeren Bewaarplicht administratie Bonnen en inkoopfacturen invoeren Btw tarief in de bouw – snap jij het nog? Contact toevoegen Factureren of doorbelasten van onkosten of inkopen Financieel inzicht in jouw onderneming Hoe werkt de proefperiode? Inkoopfactuur uit het buitenland Je pakket aanpassen Onkosten en aankopen doorbelasten Opgaaf ICP, wat is het en hoe werkt het voor zzp’ers? Percentage voltooid registreren Project details invoeren Project toevoegen Reiskosten zijn aftrekbaar, zolang zakelijk Rittenregistratie – kan ik zonder? Specificaties van de verkoopfactuur Uren registreren Waarom een urenregistratie nodig? Wachtwoord vergeten? Wel of geen zakelijke bankrekening nodig? Wijzigen van (bedrijfs)gegevens Zakelijke kilometers met eigen vervoer of auto van de zaak?

oktober 8, 2020

Wijzigen van (bedrijfs)gegevens

Het is belangrijk een wijziging je (bedrijfs)gegevens direct door te geven. Dat is vaak van belang voor de facturen die je zelf naar je klanten stuurt, maar ook voor de factuur en incasso die je van ons krijgt voor je finsight-abonnement.

In het 'Instellingen'-menu kun je wijzigingen in je contact- of bedrijfsgegevens doorgeven. Het 'Instellingen'-menu kun je bereiken via het account-icoontje rechtsboven in het 'Dashboard' (zie de schermafbeelding hieronder).

Dashboard - rechtsboven kun je naar account instellingen.

In het tabblad 'Gebruikersaccount' kun je jouw e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer aanpassen (zie de schermafbeelding hieronder).

Gebruikersaccount - voor het aanpassen van e-mail, wachtwoord, telefoonnummer.

In het tabblad 'Bedrijfsgegevens' kun je wijzigingen met betrekking tot je bedrijf doorgeven (zie de schermafbeelding hieronder). Deze gegevens worden gecontroleerd met het kvk-register. Dat betekent als je een adreswijziging of naamswijziging voor jouw bedrijf wilt doorgeven je deze eerst bij de kamer van koophandel moet doorgeven. Dat kun je hier doen. Een aanpassing van je bankrekeningnummer kun je direct op de onderstaande pagina doen. Een aanpassing van het bankrekeningnummer zorgt er ook voor dat de volgende factuur automatisch van het nieuwe rekeningnummer wordt geïncasseerd.

Bedrijfsgegevens - voor het aanpassen van bankrekeningnummer, adres, bedrijfsnaam.