tetr

Zorgeloos ondernemen

Ontdek hoe finsight je helpt met ondernemen

Handig met zakelijke uitgaven

Je vraagt je af hoe je zonder veel moeite gebruik maakt van alle belastingvoordelen waar je recht op hebt als ondernemer?

Ordenen een vak apart

Met mappen vol papieren naar je boekhouder is niet langer nodig. Een foto maken van je bonnen of inkoopfacturen met onze app, is het enige wat je hoeft te doen.

Kassa!

Voor de Belastingdienst zijn de spullen die jij nodig hebt voor je bedrijf zakelijke uitgaven en daardoor aftrekbaar. Door de bon van bijvoorbeeld jouw veiligheidsschoenen op te geven, bespaar je geld.

Zo vergeet je niks

Je bankgegevens zitten gekoppeld aan de app dus als we een keer een bonnetje missen, krijg je van ons gewoon een herinnering.

Jouw regelneef

Dat lijstje met zakelijke uitgaven verandert bijna elk jaar wel een beetje. Maak je geen zorgen, zolang jij alles vastlegt met de app, kijken wij wat er financieel mogelijk is.

Financieel alles uit je onderneming halen?

Probeer finsight gratis

Uren bijhouden

Wil je moeiteloos aan het einde van de week/maand je verkoopfactuur kunnen opmaken? En eventuele discussies over hoeveel uur je gewerkt hebt uit de weg gaan?

In- en uitklokken voor gevorderden

Aan het eind van de middag geeft de app je een seintje om de gewerkte uren van die dag in te vullen of een begin- en een eindtijd met aftrek van een pauze. Werk je een tijdlang elke week dezelfde uren? Ook geen probleem, invoeren per week kan namelijk ook.

Ka-ching!

Je kunt aangeven voor wie je werkt en zelfs invullen wat je per uur verdient. Zo zie je wat je die dag verdiend hebt en kan die factuur meteen de deur uit als het tijd is om uitbetaald te worden.

Sneller betaald krijgen?

Probeer finsight gratis

Chique de friemel facturen

Zorgeloos je verkoopfactuur opmaken, versturen en tijdig betaald krijgen?

Professionele indruk

Toch leuk als alles klopt aan de facturen die je verstuurt. Naast dat we ervoor zorgen dat je factuur er keurig uitziet en de juiste factuurnummering heeft, doen we nog meer.

Automatisch verwerkt

Alle opgegeven uren die jij voor een project hebt gemaakt, komen automatisch op de factuur te staan, net als je reiskosten en onkosten. Zo vergeet je niks.

Laat ons rekenen

Verder voorkomen we kleine rekenfouten door te berekenen wat je hebt verdiend en welk deel aan btw je daar nog bovenop moet tellen. Het scheelt je opdrachtgever uitzoekwerk en jou gedoe achteraf.

Krijg tijdig betaald

Doordat je bankgegevens gekoppeld zitten aan de app kunnen we trouwens iedereen die nog niet betaald heeft automatisch een herinnering sturen en jou laten weten wanneer het geld binnen is.

Professionele facturen sturen?

Probeer finsight gratis

Jouw persoonlijke assistent

Btw stress ieder kwartaal? Hulp nodig om de btw aangifte en betalingen op tijd en goed te doen?

’Spaar nou’, zei oma altijd

Een potje apart zetten met btw dat naar de Belastingdienst moet. Het is zeker niet altijd logisch en het is al helemaal niet leuk om mee bezig te zijn. Daarom doen wij dat. We vertellen je precies welk deel van je omzet naar de Belastingdienst moet en welk deel je overhoudt.

Op tijd betalen

We geven je een seintje in de app wanneer je omzetbelasting of inkoopfactuur betaald moet worden. We geven je een overzicht met alle informatie die je nodig hebt.

Btw aangifte doen, fluitje van een cent

In het geval van de belastingaangifte delen we het overzicht op in dezelfde velden die je tegenkomt op de website van de Belastingdienst. Het enige wat jij nog hoeft te doen is in te loggen bij de Belastingdienst en de velden over te nemen. In principe heb je alles al bij de hand, dus het is zo geregeld en je voorkomt vervelende boetes.

Btw stress voorkomen?

Probeer finsight gratis

De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Download de app nu gratis:

Google play button black App store button black

Steunpilaar voor jou

Twijfels of je bepaalde kosten kunt aftrekken, vragen over welke btw er op de factuur moet of tips nodig over hoe iets administratief handiger kan?

Je hebt ons zo aan de lijn

De meest belangrijke zaken kun je op de site vinden in het ‘hulpcentrum’, maar mocht je ergens nou niet uitkomen of iets niet kunnen vinden, dan zijn we er voor je. Mailen kan altijd en met ‘finsight Samen’ heb je onze experts ook nog onbeperkt aan de telefoon.

Eigen boekhouder

Vind je het handig om te kunnen overleggen over jouw zakelijke opties? Of wil je een extra paar getrainde ogen die alles voor jouw situatie nalopen bij bijvoorbeeld de btw aangifte of jaarafsluiting. Dat kan met je eigen finsight boekhouder via ‘finsight op Maat’.

Ken je sector

Elke verandering die belangrijk is voor jouw bedrijf, geven we aan je door. Of het je nou kosten bespaard of juist niet, het is belangrijk dat je ervan weet. En daar zijn wij voor.

Wil je ook zorgeloos ondernemen?

Probeer finsight gratis